Våren 2020

2/5 kl 18.00 Vårkonsert i Norra Mellby kyrka, Sösdala
Traditonella vårsånger mixas med andra körfavoriter. Kören kommer bland annat sjunga Otto Lindblads klassiska sånger i ny tolkning för damkör. Klicka här om du vill se evenemanget på Facebook.

UPPDATERING:
I nuläget är den här konserten inställd med anledning av coronaviruset. Vi hoppas att det kan komma ett nytt tillfälle i framtiden att genomföra konserten.

9/5 kl 17.00 Jubileumskonsert i Universitetsaulan, Lund
Bella Voce – Lunds studentsångerskor fyller 20 år och det firar vi med en festlig jubileumskonsert i Universitetsaulan. Under jubileumskonserten kommer ni bland annat få njuta av körens favoritstycken genom åren, tävlingsbidrag från de tre senaste internationella tävlingar kören medverkat i, svensk musik av både sakral och folklig karaktär samt stycken från våra skandinaviska grannländer. Klicka här om du vill se evenemanget på Facebook.

UPPDATERING:
Med anledning av de nya direktiven från regeringen om att förbjuda sammankomster med fler än 50 personer har styrelsen för Bella Voce – Lunds studentsångerskor beslutat att inte ha någon publik på jubileumskonserten den 9/5. De som har köpt biljett via Billetto kommer få en återbetalning inom kort. Vi utreder i nuläget möjligheten att kunna sända konserten live.

Information om planerade evenemang uppdateras löpande, både på hemsidan och på sociala medier.