Till senvåren 2020 söker vi i Bella Voce – Lunds Studentsångerskor en ny dirigent. Nästa år firar kören 20-års-jubileum och tänk vilken fantastisk start att få vara en del av detta och leda kören in i framtiden! Kören kommer att ha en jubileumskonsert i maj och tanken är att vår nästa dirigent kommer att tillträda efter denna och föra kören vidare mot nya mål.

This image has an empty alt attribute; its file name is Bella-1-1024x569.jpg

.

Vad vi söker hos dig

  • Erfarenhet av kördirigering och relevant utbildning. Tidigare erfarenhet av damkör är meriterande men inget krav.
  • Intresse av sångteknik och viljan att arbeta med en bred repertoar.
  • Ambition att driva körens utveckling och önskan att få sätta en egen prägel på kören.
  • Villig att planera körens verksamhet tillsammans med styrelsen.

.

Vad vi erbjuder

  • Ett deltidsuppdrag under körens verksamhetsår som sträcker sig ca 10 månader. Hur ett verksamhetsår ser ut kan du se via länken längst ned.
  • En otroligt härlig gemenskap med kunniga, motiverade och engagerade studentskor.
  • Möjligheten att vara med på spännande och varierande uppdrag; olika samarbeten, internationella tävlingar och våra älskade återkommande uppträdanden på Lucia, Valborg och Nationaldagen!

.

Kort om oss

Bella Voce – Lunds Studentsångerskor är en damkör i Lund med omkring 35 medlemmar i olika åldrar som antingen studerar eller har studerat vid Lunds Universitet. Kören grundades år 2000 och har sedan dess etablerat sig som en av Lunds mest färgstarka körer!
Kören medverkar årligen i flera stora evenemang i Lund, både för staden men också inom universitetslivet. De senaste åren har kören även etablerat sig på den internationella körscenen genom att medverka i tre internationella körtävlingar, varav vi kommit hem med två gulddiplom. Utöver körens årliga konserter, medverkan i tävlingar och större evenemang sjunger vi även i mindre uppsättning på middagar, fester och bröllop runt om i Skåne. Kören är en ideell förening där en styrelse ansvarar för körens verksamhet tillsammans med ett antal olika förtroendeposter. Det som gör kören speciell är den otroliga gemenskapen vi har och vi hoppas kunna få dela den med dig!

.

Vill du bli vår nya dirigent?

Skicka in din ansökan till ansokan@bellavoce.eu senast den 1 januari 2020.
Bifoga CV med eventuella referenser samt personligt brev.

Har du frågor om uppdraget och arbetsuppgifter så går det bra att kontakta körens nuvarande dirigent Victoria Söderberg på dirigent@bellavoce.eu eller 0761-659090
Har du frågor om annonsen, rekryteringsprocessen eller kören generellt så går det bra att kontakta körens ordförande Louise Nilsson på ordforande@bellavoce.eu

.

Verksamhetsår